Bed and Breakfast De Luttikhoeve Ommen

Kamers

De Hooischuur: 

Deze kamer is ruim opgezet (25 m2) met authentieke gebinten. Er bevindt zich een tweepersoonsbed van 1.60 breed en 2.00 meter lang met een tweepersoonsdekbed. Er is een zitje met televisie. Er is een radio. Koffie- en thee zetten kunt u door middel van een koffiezetapparaat en waterkoker. De kamer biedt uitzicht op de tuin en is rustig gelegen. U kunt gebruik maken van tuinmeubilair als u in de tuin wilt zitten. De ruime badkamer heeft een douche, dubbele wastafel en toilet. Badjassen, handdoeken en föhn zijn aanwezig. Gratis Wifi aanwezig. Er kunnen geen extra bedden op de kamer bijgeplaatst worden. Niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

 

IMG_20160221_152206.jpg  DeHooischuurzitje.jpg IMG_20160221_152430.jpg

De Paardenstal:

Deze kamer is 25m2.  De authentieke stalraampjes zijn hier nog intact. Er bevindt zich een tweepersoonsbed van 1.60 m breed en 2.00 meter lang met een tweepersoonsdekbed. Er is een zitje met televisie en radio. U kunt koffie en thee zetten met behulp van een koffiezetapparaat en een elektrische waterkoker. De kamer biedt uitzicht op de tuin en is rustig gelegen. U kunt gebruik maken van tuinmeubilair als u in de tuin wilt zitten. U heeft een eigen badkamer en toilet. Handdoeken en föhn zijn aanwezig. Gratis Wifi aanwezig. Er kunnen geen extra bedden op de kamer bijgeplaatst worden. Niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

  Paardenstalkamer.jpg Paardenstalzitje-2.jpg DouchePaardenstal-1.jpg  DouchePaardenstal2-3.jpg            

 De Koestal

Deze kamer is ruim opgezet (25 m2) met authentieke gebinten en stalraampjes. Er bevindt zich een tweepersoonsbed van 1.60 breed en 2.00 meter lang. met een tweepersoonsdekbed. Er is een zitje met televisie. Er is een radio aanwezig. U kunt koffie en thee zetten met behulp van een koffiezetapparaat en elektrische waterkoker. De kamer biedt uitzicht op het weiland en is rustig gelegen. U kunt gebruik maken van tuinmeubilair als u in de tuin wilt zitten. De ruime badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Handdoeken en föhn zijn aanwezig.  Gratis Wifi aanwezig. Er kunnen geen extra bedden op de kamer bijgeplaatst worden. Niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

 

Koestalkamer2.jpg Koestalbed.jpg Koestaldouche2.jpg