Bed and Breakfast De Luttikhoeve Ommen
home » Kamers

Kamers

De Hooischuur: 

Deze kamer is ruim opgezet (25 m2) met authentieke gebinten. Er bevindt zich een tweepersoonsbed van 1.60 breed en 2.00 meter lang. Er is een zitje met televisie. Er is een radio. Koffie- en thee zetten kunt u door middel van een koffiezetapparaat en waterkoker. De kamer biedt uitzicht op de tuin en is rustig gelegen. U kunt gebruik maken van tuinmeubilair als u in de tuin wilt zitten. De ruime badkamer heeft een douche, dubbele wastafel en toilet. Badjassen, handdoeken en föhn zijn aanwezig. Gratis Wifi aanwezig. Niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

 

IMG_20160221_152206.jpg  DeHooischuurzitje.jpg IMG_20160221_152430.jpg

De Paardenstal:

Deze kamer is 25m2.  De authentieke stalraampjes zijn hier nog intact. Er bevindt zich een tweepersoonsbed van 1.60 m breed en 2.00 meter lang. Er is een zitje met televisie en radio. U kunt koffie en thee zetten met behulp van een koffiezetapparaat en een elektrische waterkoker. De kamer biedt uitzicht op de tuin en is rustig gelegen. U kunt gebruik maken van tuinmeubilair als u in de tuin wilt zitten. U heeft een eigen badkamer en toilet. Handdoeken en föhn zijn aanwezig. Gratis Wifi aanwezig. Niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

  Paardenstalkamer.jpg Paardenstalzitje-2.jpg DouchePaardenstal-1.jpg  DouchePaardenstal2-3.jpg            

 De Koestal

Deze kamer is ruim opgezet (25 m2) met authentieke gebinten en stalraampjes. Er bevindt zich een tweepersoonsbed van 1.60 breed en 2.00 meter lang. Er is een zitje met televisie. Er is een radio aanwezig. U kunt koffie en thee zetten met behulp van een koffiezetapparaat en elektrische waterkoker. De kamer biedt uitzicht op het weiland en is rustig gelegen. U kunt gebruik maken van tuinmeubilair als u in de tuin wilt zitten. De ruime badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Handdoeken en föhn zijn aanwezig.  Gratis Wifi aanwezig. Niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

 

Koestalkamer2.jpg Koestalbed.jpg Koestaldouche2.jpg

 

Het Bakhuisje (staat naast de boerderij, is 7m2, max. 2 personen) 

I.V.M. koude wintermaanden wordt het Bakhuisje niet verhuurd van november t/m half april!

Het Bakhuisje is een nostalgisch onderkomen wat vroeger werd gebruikt om te bakken. Tevens werd het gebruikt door de knechten die op het land werkten en hier pauze hielden. Het huisje staat direct naast de boerderij en heeft een eigen terrasje met tuinmeubilair. U heeft een vrij uitzicht op de tuin. U heeft een eigen badkamer die zich bevindt op de deel van onze boerderij. Badjassen, handdoeken en föhn zijn aanwezig. Er staat een tweepersoonsbed van 1.40 meter breed en 2.00 meter lang. Het bed heeft aan één kant een instapmogelijkheid, de andere kant staat tegen de muur. Er is een kleine zitje aanwezig met een plafond/straalkacheltje.  Er is een radio en TV in het huisje aanwezig. U kunt koffie/thee zetten door middel van een koffiezetapparaat en elektrische waterkoker. Wifi aanwezig. Niet geschikt kinderen en huisdieren.

Voor de eigen badkamer en het toilet moet u vanuit het huisje buitenom naar de boerderij lopen! Buiten loopt u ongeveer 30 meter om naar binnen te komen, en binnen is het ongeveer 11 meter voordat u bij de  badkamer/toilet bent. Houd u hier rekening mee!