Bed and Breakfast De Luttikhoeve Ommen

Overnachten in "Het Bakhuisje"

(Het Bakhuisje staat naast de boerderij, is maar 7m2, max. 2 personen

 

Het Bakhuisje is een nostalgisch onderkomen wat vroeger werd gebruikt om te bakken. Tevens werd het gebruikt door de landarbeiders die op het land werkten en in het huisje pauze hielden.

 

Het huisje staat naast de boerderij en heeft een eigen terrasje met tuinmeubilair.
U heeft een vrij uitzicht op de tuin. U beschikt over een eigen badkamer die zich bevindt op de deel van onze boerderij. Badjassen, handdoeken en föhn zijn aanwezig. Er staat een tweepersoonsbed (met tweepersoonsdekbed) van 1.40 meter breed en 2.00 meter lang. Het bed heeft aan één kant een instapmogelijkheid, de andere kant staat tegen de muur. Er is een kleine zitje aanwezig met een plafond/ straalkacheltje.  Er is een radio en TV in het huisje aanwezig. U kunt koffie/thee zetten door middel van een koffiezetapparaat en elektrische waterkoker. Wifi aanwezig.
Geen extra bedden mogelijk. Niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

 

LET OP!!!:

Voor de eigen badkamer en het toilet moet u vanuit het huisje buitenom naar de boerderij lopen! Buiten loopt u ongeveer 30 meter om naar binnen te komen, en binnen is het ongeveer 11 meter voordat u bij de  badkamer/toilet bent. Houd u hier rekening mee!